Upin seksikysely Millalta

Tuhmat seksileikit

Roolileikit

Rakas Millani!

Rakastan Sinua aivan valtavasti ja haluan olla kanssasi aina! En halua menettää Sinua ikinä!

Seuraavassa, kolmannessa kyselylomakkeessa ovat tuhmimmat ja hurjimmat kysymykset. Älä edes kuvittele, että en haluaisi olla juuri Sinun kanssasi koko loppuelämääni! Haluan!

Haluan myös puhua seksijutuista avoimesti. Minulle seksi on todella tärkeätä, kuten olen Sinulle sanonut aivan suhteemme alusta lähtien. Sinäkin sanoit, että haluat kokeilla kaikkea ja ymmärsin, että hyväksyit voimakkaan seksuaalisuuteni. 

Minä uskoin Sinua ja siksi olen tuonut Sinut tuhmiin leikkeihin. Ihan alussa olit hämilläsi ja vastustelit, mutta viime aikoina olet ollut paremmin mukana ja kuvittelin viimeksikin, että jopa nautit leikeistä. Olinko väärässä?

Ihailen Sinua aina ja olet todella seksikäs ja kaunis nainen! Muutama kilo ei tee Sinusta huonoa. Ja nekin saamme kyllä pois. 

Kysymykset ovat sellaisia, joita monet ikäisemme, jopa monet ystäväparimme keskustelevat ja myös toteuttavat, jossain muodossa. 

Minäkin haluan uusia juttuja meille, mutta koska et ole suostunut kertomaan suoraan, lähestyn Sinua täältä iPadisi kautta ja kysyn mieltymyksiäsi ja toiveitasi. 

Älä pelästy. En halua menettää Sinua, en halua pettää Sinua enkä halua, että Sinä petät minua. Haluan, että olemme yhdessä molempien omasta vapaasta tahdosta. 

Haluan tuhmia seksileikkejä yhdessä Sinun kanssasi. Kummankin vapaasta tahdosta.

Millaisia - siihen kysyn nyt Sinun mielipidettäsi. 

Jos et halua seksileikkejä etkä seksiä enää kanssani, tai minussa on mitä tahansa vikaa, kerro se suoraan! Se on parempi ja kestän kyllä. 

Ainakin se vika, että olen aina kuumana Sinun perääsi, aina koskettelemassa, silittämässä ja hyväilemässä Sinua!

 

Anteeksi! En lupaa parantaa tapojani tältä osin. Tarvitsen Sinua!

Olet elämäni Suurin Rakkaus, Rakas Milla!

Upi

Ihana Rakas Vaimoni Milla, olet niin ihana!

© 2021 Upi